Catering

Ik kook uit veel keukens uit alle windstreken! Wat mensen lekker vinden is zo persoonlijk dat ik geen vaste menu’s en pakketten aanbied. In overleg is alles mogelijk! De prijzen variëren met de keuze voor bepaalde ingrediënten. Gemiddeld liggen deze prijzen gelijk met andere cateraars doordat wij onze biologische grondstoffen rechtstreeks bij de boer inkopen.

In mijn jeugd heb ik in Israël gewoond en daar kennis gemaakt met de keukens van alle bevolkingsgroepen daar.

Lokale, biologische catering de eerste krieltjes met peterseliedressingTijdens mijn reizen heb ik kennis opgedaan van de mooie en uitbundige diversiteit van de wereldkeuken.

Of het de mooie Europese keukens zijn van Nederland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië; of de smaakexplosies van Azië en Midden Amerika; of dat het de subtiele keukens van Iran, Libanon, Israël, Marokko en Palestina zijn. Elk land en elk volk heeft een bepaalde sfeer in zich waar ik u kennis mee kan laten maken.DSC_0214

 

Graag spreek ik uw wensen of ideeën met u door om samen tot een persoonlijk menu te komen.

Bij de catering maak ik  gebruik van biologische en lokale ingrediënten rechtstreeks ingekocht bij de boer of ambachtelijk producent. Omdat ik zelf een hele tijd tuinder ben geweest ken ik de lokale boeren goed. Bij ons is lokaal inkopen niet een leus of een wens maar dagelijkse praktijk! Groenten uit eigen moestuin op de Ulebelt, wild van lokale jagers, rundvlees van het brandrode rund van Berrie Klein Swormink , vlees en vleeswaren van Slagerij Chris Dammers, vis van de goede vissers, brood van de Driekant, wijn van Ruchties wijnhandel en bier van DAVO.

Of u zin heeft in vis, vlees of vegetarisch/veganistisch, alles is mogelijk en in al deze onderdelen heb ik ruime ervaring. Zo ben ik 8 jaar vegetariër geweest, 2 jaar veganist en heb ik ook een aantal jaren een eigen slagerij uitgebaat…

Ook houd ik rekening met al uw wensen rondom diëten en allergenen.

DSC_0425

In het wildseizoen bied ik ook divers lokaal wild aan. Voor de avonturiers onder ons is er ook de mogelijkheid om een BBQ te organiseren in combinatie van het zelf uitbenen van het wild.

Ook verhuur ik een zelfgemaakte mobiele Amerikaanse BBQ-Smoker. Deze huurt u met mijn speciale vleespakket en eventueel ook met grill-master om het vlees voor u te bereiden. Wilt u daarbij ook een assortiment bieren, wijnen of whiskey’s? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Nog geen inspiratie voor je feestje? Hieronder vind je mijn favoriete eten.

  • Arabische mezzeDSC_0396
  • Indiase rijsttafel
  • Indonesische straathapjes
  • Thaise curry’s en soepen
  • Spaanse tapas en paella
  • Afrikaanse stoofpotten en gefrituurde hapjes
  • Marokkaanse kruidige tagine
  • Chinese pasteitjes en dim sum
  • Franse quiche, paté en rillette